Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Dags för oss

Hon är suddig
Skissad försiktigt i en ljus gråskala
Hon är gömd bakom en gardin
Sitter på huk bakom en hylla
Trängs med dammet under sängen
Du kan känna hennes energi men hon finns inte
på en enda bild.
Hon blir alltid uppringd
Formar sitt pussel att passa någon annans bitar

Hon startar om telefonen
Ingen kontakt
Meddelandet ej läst.
Hon hör melodier i sina drömmar.

Hon vill träda i kraft
Hon vill återfå sin färg
Hon vill hålla hans hand,
resa sig upp och borsta bort dammet.
Ta tillbaka sin värdighet

Det är vår tid nu.






Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-23 01:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
77.

2016-01-23
  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet