Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar dig.


Bakom kulisserna

Smärta
Otillräcklighet
Doften av du

Jag kan hantera min smärta
Men jag kan inte hantera din
Du kallade det för kärlek
Jag kallar det något mycket mer.

Jag smyger i kulisserna
Huva och Bob Dylan
Jag passerar dig gång på gång
Vill få tankarna att klarna
(Dina tankar)
Mina vet vad som är rätt
Mina är stabila och trygga
Mina tankar tillhör dig
Jag tillhör dig.
Tills dagen jag dör.

Min närvaro kanske ger dig kraft
Min existens kanske värmer dig
Jag vill ha dig i min famn
Viska
Kyssa
Övertyga om att allt ska bli bra.

Jag är en skugga i mitt Bridget Jones-liv
Ingen ser mig
Ingen hör mig
Men mitt hjärta slår
Enbart för dig.
(Krossa mig inte)

Jag är säkert naiv.
Men jag tänker inte sluta tro på att kärleken vinner.
Jag må vara naiv.
Annars kan jag lika gärna försvinna.




Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet