Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?


Lättläst

Tom på ord
Tom på liv
Tom på hopp

Hela jag är publik
som en öppen bok
lätt att läsa
svår att glömma

Allt som ska sägas är sagt
jag blundar
väntar
andas

ser varenda del av mig ligga
mellan oss
blottat
varenda känsla
varenda tanke

jag är naken och livrädd
inför den dagen när jag öppnar
ögonen och du går åt ett annat håll.




Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-28 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet