Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
?!


jordbävning

En jordbävning
I mitt bröst
I min mage
I min hjärna
Varenda sten lyfts upp
och faller ner igen.

Vissa smulas till grus
En del får stora sprickor
Någon enstaka dunsar ner utan synliga spår

Efterskalven pågår i en evighet
som en påminnelse om det du redan vet
- lita inte på någon
- försök inte förstå
- låt ingen komma nära

Använd varenda sten och bygg en barriär
Runt er.

Hon ger fingret till universum, hånler och väser:
"Snyggt försök. Vad har du mer att komma med?"






Fri vers (Fri form) av penntrollet
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-09-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

penntrollet
penntrollet