Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och så sänkte sig natten


Mobil av glas

 

Ville ju bara...
...slänga på luren
Dräpa dig, ditt as
Önskar att du dör
Skyll på mitt humör
Det sa bara kras...

Mmmm...mobil av glas




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-07 00:02



Bookmark and Share


    tramp
Ujj sånt humör gillar mobiltelefontillverkarna !
2015-05-10

    ej medlem längre
Igenkänningsfaktor 100%
2015-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP