Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårlek


Hinkar och spadar
snubblande steg

sanden i skorna
skrapet på knäna

Solkattens dans

Silen och vattenkannan

Porlande dofter
Pinnar och maskrosdiken

Lekande tår
och kinders gropar

Ljuset som flyger i hår


Det är vår














Fri vers av bittemi VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-07 20:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gillar din glada vårlek...:-))
2015-05-12

    Dan Myrbeck
Fint fångat
i korta strofer
2015-05-08

  Lars Hedlin
Livsbejakande :)
2015-05-08

  Bibbi VIP
Upplyftande.
2015-05-08

    eva m h
Underbar ton i denna vårdikt
2015-05-08

  Lehva VIP
Underbart och levande.
2015-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Väl fångat!
2015-05-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Våryster rolig och glädjerik dikt!
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP