Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet!

Barn skrattar i medeltal 200
gånger om dagen. Vuxna 15 - 18
gånger om dan. Finns det bara ett
barn i den vuxnes närhet kan
humorförrådet fyllas till topp och
glädjen nå oändliga höjder...

Skrattet är ju själens gymnastik!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-05-07 18:46



Bookmark and Share


  ULJO
Precis som du säger
2015-05-08

    Dan Myrbeck
Talande tal!
2015-05-08

  Lars Hedlin
Livsbejakande!
2015-05-08

  Irene Åberg
Hej**Ja Visst helt Rätt**TACK*GENIALT*
SKRATT är GLÄDJE*
Skratt är Lätt*
Man blir inte Mätt*
Alla vill ha mer,mer Skratt*
Ja det är ju de som är Glatt*KRAM*
2015-05-07

  L.byström
Ja det är sant.
2015-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Ja, visst är det så!
2015-05-07

  louisegirl

Ja skrattet är glädjens rop :)
Bra ordat
2015-05-07

    ej medlem längre
Ja, det är livgivande.
2015-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt