Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M O

att stå där
och känna hur tyget nöts mot huden
tills bara en tråd på kroppen
finns kvar

och anledningen till mening
syns inpå bara skinnet
i ytlig beröring

att veta var gränsen går och se linjerna
följa mönstret
in bakom helheten

höra den kalla staden
och bron som förbinder allt
över rummen

och placera ett annat liv i
någon slags trädgård
precis bredvid minnet
under hjärtat

att i allt;

låta regnet göra sitt




Prosa av Shush
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-11 02:15



Bookmark and Share


    samole
jag gillar den här också,

2016-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Shush