Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli hörd och förstådd och kärleksfullt bemött


En ängel talade till mig ikväll

En ängel talade till mig ikväll
En röst som hörde min själ tala ut
Hon sade mig några sanningar
Av det jag behövde höra

Jag blir kärleksfullt bemött
och lyssnad på mitt innersta
På mitt innersta väsen
Jag talar ut om mig

Och jag blir lyssnad på
i min innersta sanning
av det jag behöver idag
Jag har blivit älskad




Fri vers av bluesatin
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-08 00:03



Bookmark and Share


  bluesatin
Tack för kommentaren. Roligt att du tyckte om den.
2015-06-30

  Lars Hedlin
Tycker om din text!
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin