Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår hemlighet

 

Tyst, tyst på tå

smyger hon in i omedelbarheten

för att förmedla nuet

dova toner av glas, sprött

sjunger sanningen så ljuvt

Aldrig någonsin har han andats

så ärligt

så lugnt viskat

att han redan visste




Fri vers av Agnes
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-04-16 02:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes