Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Forchetta-


Gaffel

Italians best friend
And the spaghettis
Worst enemy




Fri vers av Federico Romano
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-04 11:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes so it is!
2015-06-06

  ResenärGenomLivet VIP
Det är nog en smaksak...:-))
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano