Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilträdsblad

och tystnaden
i rummet
sjöng de om

och jag tänker
att mina tårar

är pillträdsblad
som ramlar
över pianolocket

damnet som är
fyller mina
förhållande

minnen

och jag vill
bara andas
dig

som faktiskt
vill andas
mig




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-09 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre