Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hört




Herre
Jag ljuger ibland och snattar
jag blir arg och skäller
Ibland svarar jag inte
för jag surar
Jag skattefifflaar
Jag tycker illa om min syster

Herre är det sant
att Du tycker om en sån som mig
Jag har hört
att Du kallar mig för vän
Ja Du har valt ut mig

Herre är det sant
att Du också tycker om min syster
Detta är kärlek
Förlåt oss våra synder
Också min förlåtelse
kan förvandla en fiende till vän
Kärleken segrar
och vår glädje blir sann





Fri vers av Maria T
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-10 13:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint berörande och sant skaldat!
2015-05-15

  Eaglemountains VIP
Mycket vis och sann text!! TACK!!
2015-05-12

  walborg
Tack för värdefull läsning
2015-05-10

  Larz Gustafsson VIP
Visst, men det är inte Hans vilja att vi ska leva kvar i synden, eller tro att vi kan synda, bikta oss och sedan hålla på så och ändå komma till himlen.

I dag var det faktiskt så att jag inte svarade för att jag surade!
2015-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T