Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tynar bort....

När musikens då vackra toner ej längre gör mig glad
Då söker jag mig vidare
Men efter vad?

Glädjen och värmen som jag har känt
Har nu försvunnit och aldrig mer återvänt.

Leendet på mina läppar är falskt




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-10 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin