Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Eulenspiegel


Hon kallade mig \"sin Eulenspiegel\" och log,
jag skrattade svårt och dog,
inför henne lek med semantiken

Och visst, jag var svårt svag för den fysiken,
emellanåt,
mindre seriösa journaler,
kallar det kåt.

Min ungdom gav mig skäl att svaja på tvivlets rand,
men ändå,
jag fick nån slags blodad tand.

I nästa stund var poemet leveransklart
hon log så dödligt underbart
till min fåfänga runa

Hon kallade mig \"sin Eulenspiegel\" och for,
till ett kyffe där ingen bor




Fri vers av Janjohan
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-04-16 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan