Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föreställning


Preludium

Vågorna leker med mina ben
Slår impulser till
hjärnans föreställning
Kan bara bli preludier
föutsättning saknas
Förväntningar finns
ligger oupptäckta och
speglar sig i båtarnas glans
Vem ser det som inte blir
Mötesplats för böljande former




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-04-16 10:35



Bookmark and Share


  Araminta
bra. jag gillar din avskalade, renodlade stil.
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt