Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

körsbär och slån

"Körsbär och slån är väl som allra vackrast nu i sin blom"
tänker den gamle poeten.
"Feiskt pryder slöjor världen".
Han suckar något
och flyger med irisvingar
ner genom Blomsterdalen.
Där försvinner han in i konvaljers doft
och sublimeras.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, du! Fin poesi å levande fantasi!
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP