Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Den fyrfota uvularen

kraxande från den fastklistrade kyrkbänken i sten
kommer en didgeridoo
böjd som en hästsko
bak och rättfram

tonerna fyller urinoaren
till bredden
med ingentinghet
får Naglfar att anlända bland bronkiten
och semlor
och Selma "Goosebumps" Lagerlöfs
tidtagarurna

skörd
det doftar granit
bortsprängd direkt ur
räkostsedimenten
från det borta landet

astronautiska steg
inkapslade i vit sommar
sommar av dolk och skrapan
ur dina fuktiga handklovar

och min egentliga
önskelista
blev så orimligt lång
att den måste slangas över
via fiberoptik

-Vad fan är det som låter?
-Det är bara min son
giraffpiggsvinet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-05-11 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll