Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé Fullständig titel: Nåde den som masturberar Adi-Granht till ljudet av kosmos sömn


Nåde den som masturberar Adi-Granht [...]

inflation av inflation
när varenda hemisfär blinkar åt sig
dina vålnaders röster
packeterade i
gummi

en höstström
vrickar hälarna
av och tillbedjan
kyrilliska alfabet glittrar förbi
kådan som kanar ner för branten
fyllekörning
fantomkramen du ger mig
och gåshuden skär sönder
hela känslan

super Nova?
det får vi väl ändå hoppas
annars blir det inte mycket action
på universums slagfält
dess mäktigaste kinapuff
smäller på
som bara fan

turbanen viras till fontänen av tårar invirade i toga
kvargen smetas av
längs dolken
shejken öppnar snurrig boken
hjärnan smälter karikatyr
han länkas sågspån av eld
till den formlöse förbarmaren
med baggyjeans kepa
och Tupac-tröja

inuti den haploida stjärnan
sitter magin och trycker
och flabbar sig
uppblåst

alpina facklor
av måne
alien
malört och
rökelse
dikhr fräter sönder
parabolen av svart tomhet
mellan galaxerna

Baphomet
betraktar dig
dudunk blodsprängd
mållös




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-05-11 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll