Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Lungan av saffran

i tornadon sjuder silikonlinsen
tills ögonen börjar kasta av sig
sina maskar och basunera
ut flodvågor
av smycken

tjoohooo analysatorn sträcker sina höfter efter slajmklumpen från kalligrafistiftet och då den greppar med sina höfter löften att borsta länderna utnyttja simultanförmågan till att göra endast och enbart en sak i taget då den återigen fumligt klänger fast med sina höfter i dartpilen som kappkör med en formel 1-racet har knappt initierats innan cirkeln är
helt slut

analysatorn funderar länge
introspektion
det leder till att
överkroppen sprätts upp
med synål och tråd

där inne hackar och spasmar
lungan av
saffran




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 265 gånger
Publicerad 2015-05-11 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll