Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Snögurgel av kulör

torftiga tofsar doppade
i magma och
omättade fetton

pappagoja en sviktande
svajande timbre klangmediterar
för de gigantiska ekollonen
garagebandet fyllt
med musikpolitiska
smädelser
rullar hamsterhjul
på fläcken i
en glasjul

är man lite betuttad i någon
kan flagellaten kanske
avvänja ens i nöd och
lustans lakejer
genom att spela upp musikstycket i diabilderna
för högt och
för lågt
för få och för många gånger
och helt utan anledning
den enda anledningen som finns
i mina kalkerande kalkylerande kalmerande
flottindränkta
drömmar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll