Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några ord om när jag skiter

Ni cyklar, ni hycklar med stadens nycklar.
Mitt hjärta bankar när jag plankar, softar och vankar.
Jag undrar om ni hör, om ni gör det ni bör innan ni dör!
Ord gör mig fri, skapar masshysteri, poeten skall jag vara och förbli.
Jag skriker när jag skiter, för skit är det närmaste jag kommer till politiker.




Bunden vers (Rim) av Andreas Widell
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-11 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell