Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kunna få leva sina sista år i ett smärtfritt liv, skulle betyda allt


En bön till det svarta

Du otäcka svarta monster som äter min kropp
jag undrar, varför ger du aldrig opp?
Du gnager och biter sliter och drar
men alltid finns det en liten oäten bit kvar.
Varför kan du bara inte ge upp och försvinna
jag är ju trots allt bara en medelålders kvinna

Låt mig få leva mina sista år utan att våndas och lida
låt mig få lyckan och kärleken stilla bida,
känna att kroppen och tankarna följa varandra
när jag så småningom ut i det okända skall vandra!
Ge mig den lilla glädjen snälla du
och vet att jag blir lycklig i detta nu!






Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-12 11:46



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
första stycket <3
2015-05-25

  Teresia Ridell
Stark känsla i orden, som berör innerligt.
2015-05-13

  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt framfört :)
2015-05-12

    ej medlem längre
Usch, så bra!!!
2015-05-12
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP