Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Då siar vi sås

hur tar mat emot
groteska komplimanger?

då du frisknar till
i en helvetiskt vrålande domedagsspiral
mot den medeltida borgen på Saturnus alla månar
då spränger flyget naturkatastrof
guldramar in det alldagliga
och då dusterna vi hade
juckar sig argsinta
på varandra

det som utspelar sig bakom boken
revolten klickar kastrullen i skinka
inverterade fisar sopkorgens hull tvingar den
att gymma sönder plastpåsen i dess innanmäte
floder
ja faktiskt floder
av föroreningar
styrdansar i månskenet
och allt är så jääävla romantiskt HÖRRUDU!

när du är så kär
i dina egna ordvitsar
att du börjar hitta på
andras




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 261 gånger
Publicerad 2015-05-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll