Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Eruptionen som tyvärr gjorde Bamsekorven hemlös

jag ska blåste
i vägen grenen jonglerade ostfondue eldklot
ovanför vektorn som flinande fågelfiskade morteln
ur en runa

offergåvan till den skakande svettiga vespan
hypnotiserad av Barongmasken
vars gälla skrikande ögon glufsar i sig varenda liten demonjävel
fångad i graffitimästerverket av urin

svälter aggressiv elektrisk störning i himlen
och arrogansen
som sviker när den som mest behövs
i närkontakt av 0 grader Kelvin

neonrörlighet
i dåtid
slowmotion
full fräs
jag ryker
iväg




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 214 gånger
Publicerad 2015-05-12 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll