Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Oljemålaren av okapi

Satans fjäderlätta ok
pressar sönder koalan
då dess axlar klär av sig ost

akausala eldmoln klängde fast
solsystemet så fort ingentinget
öppnade den redan öppna
munnen i odjurets oändliga
öga

insmord i fokalt kaos
ser Han inget
och allt
underifrån ögonblicket
som varar
för evigt
och aldrig
börjar

”BÖRJA DU BÖRGE
FÖR DU HETER JU SÅ”
I HELVETE ELLER!!!!




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-14 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll