Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Spionaden

i kassaskåpet fimpar guldfisken
med vilken jag sköt presidenten
och stimmet av regnbågsblixtrande
teslakulor skummar av sig
de buskiga mustascherna

nudlar är ormar är soffan är svimbassängen är sagt som sot
jag ramlar faller uppför de två tornen blekta med kolerisk vinter
hans dryga machouppsyn förtäljer att en anka är en dödlig frukt
som Baal spottade in i Leviathans käftar
bara på skoj

sen slukas hela alltialloalltet
av Brahman 007 777
666 hejhej 666
halleluja James Bond
kniven associerar till levande
bröd

gråten står upp
på alla fem
gråten står upp
igen
gråten står upp
gråten står upp…




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 272 gånger
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll