Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Piraya piraya i himlen där

bläckfisken abdikerar från toasitsen
medan tikka-masalagrytan ber sina böner genom helioskopet
avsiktligt riktat mot den största gödselhögen i världshistorien
större än fan Hyde Park intryckt i 15 romflaskor på död mantras kista

saxen munderad med silvertejp
attacken planerad sedan kosmos skapelse sker utan minsta justering
FÄRG KABLAM KABOOM
allt det där mynnar ur pacifismen
och bibelbokbålets mörkerseende
infiltrerar limpmackornas läkarstation

bananasplitten svimmar sig
till en expressionistisk organisk struktur i blytyg
rumba höftskak
den rullar sedan inuti vägen framförbakom
klimaxet uppspetsat på Y-axeln som röker pipa
bolmar russin

grönsakstexturer
pyntade på väggarna
i Plutos inre
båtkyrkogården

ögat slutar aldrig att bulta
Leviathan ser
dig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-05-14 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll