Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har min spegelbild och ekot

För varje gång du inte ser det så blir mina väggar tjockare
För varje gång jag inte klarar det jag vill blir mina väggar tjockare
För varje gång du sätter dit armbågen blir mina väggar tjockare
För varje gång jag varit ditt skämt blir mina väggar tjockare
Vore dumt att försöka när all tid måste gå till att bygga väggar

Varje tår jag fäller är en sten till på muren kring mig o ingen alls
På innergårdenn kan jag vara glad, bara leka på mina villkor
Krångla lagom med egna hinder

Jag är ledsen, men jag tror snart inte nån får plats i dörren
Så vill du in nu blir du fast
inte för att det behövs, jag har min spegelbild och ekot som ser mig
Vi är som kugghjul o inget kan rubba vår balans
Men förstås, om du skulle hinnan in skulle vi eka tillsammans
För evigt




Bunden vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-12 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)