Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt jag älskar hos dig!

 

Jag älskar

när dina händer

smeker min kropp

Dina starka,

fasta händer

som känner

varenda millimeter

av mig

Du vet exakt

hur hårt,

hur lent,

hur varsamt

 

Jag älskar

när du ser

vad jag behöver

Din önskan om att

ge mig

omtanken

tiden

tillfredsställelsen

och

förtroende

 

Jag älskar

när du ställer fram

mina frukostflingor

och frågar om

jag vill ha te

eller kaffe

När du utan ett ord

har lämnat diskbänken

bländande

medan jag

nattar barn

 

Jag älskar de små

vardagliga tingen

förmedlade av din

kärlek och önskan

om att vi två

ska förbli ett

Jag älskar

din vilja

din längtan

dina drömmar

ditt hopp

 

 

 

Jag älskar dig

för att du är min

Och för att du

vill vara det.




Fri vers av Agnes
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-04-16 13:53



Bookmark and Share


    jahapp
den här var himla rar = gillade mycket!
2007-07-27

  Jessi
Så fin!
2006-04-16

    ej medlem längre
En varmt och kärleksfull text, trygghet, närhet, vardag...
(Hoppas människan ifråga får/fått läsa den...?)
2006-04-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Agnes!

En härlig kärleksdikt! Jag hoppas att han fick höra den. MVH Fredrik
2006-04-16

    ej medlem längre
Underbart! Denna poesi gör mig verkligen lycklig och bringar fram våren i mina inre trädgårdar!
2006-04-16

  Albert
wow!!! vad fint!
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes