Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristi himmelsfärd




I ett mysterium upphöjes Jesus
och återvänder till himmelen
Efter fullbordat uppdrag
återvänder syndarnas Frälsare hem
Änglarna sjunger och glädjen är stor
I triumf kommer den törnekrönte
att få bära ärekronan hos Fadern

Jesus har lyft sina sårmärkta händer
och välsignat sina lärjungar
Jag skall sända Helig Ande över er
Under min fostran skall ni få kraft
att vara mina vittnen
Ni skall bli till välsignelse
för mina får
Jag är Ljuset
Jag gör allting nytt






















Fri vers av Maria T
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-05-14 14:42



Bookmark and Share


  mare VIP
Ljusets Herre
godhetens fader
segrade på
Golgata höjd!

2015-05-15

  anits VIP
Så underbart skaldat!
2015-05-15

  walborg
Tack för denna underbara text idag!
2015-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Och Han kommer snart tillbaka för att hämta dem som tror på Honom.
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T