Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om känslor och att uthärda smärta och få styrka av Gud


Själens boning

Massa känslor kläs ord
Virvlar omkring
Genom mitt inre
Bara finns där

Hjärtat har talat
Själens boning
får luft att andas
Här är jag

Gud känns
trots min rädsla
så finns han där
och ger mig kraft
Tack!!




Fri vers av bluesatin
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-14 22:09



Bookmark and Share


  bluesatin
Tack Mare för de fina kommentarerna. :)
2015-07-16

  mare VIP
Fin och
så sant!
2015-07-16

  bluesatin
Tack för fina kommentarer. Det är alltid roligt att får respons.
2015-06-30

  Lars Hedlin
Bra i både ton och känsla .)
2015-05-15

  BlåhäXa
Mycket bra beskrivet.. så känns det ibland när känslorna överväldigar vårt förstånd och det ända vi kan göra är att bara finnas där och vänta att dyningarna kommer med tröstande frid så småningom...
2015-05-15
  > Nästa text
< Föregående

bluesatin
bluesatin