Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Hår på de ändlösa klorna i Olympen

en så kopiös jäkt att maharadjorna knappt vet ordet av
alla blöta ullhandskrabbor
klappar händerna till tårta
snigelskalen rullar kappsäck
synkroniciteten
är slående
dräpande tydlig

tekokaren berättade om
när den tjöt magnesium
genom nätmössan

plockar du extrempunkter
och bara låter de ackumuleras
av sig själva
där i kängurupungen?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll