Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Dårskapens ateljé


Den flagranta själabilden

magsäckens stinkande garnityrer
i nakenbadets skumtvål
mullan tog gratängen vid djävulshornen Pan frustar
klär vraket med gränslösa
stenkakor odlade i cellvägen
medan vakuolen dallrar
vettskrämd

du verkar tro att
du kan vaccinera den gamla rishögen konvertera den till vrålåk
en stålåsna som blir pilot

den hetaste potatisen
i världshistorien
greppade du med hull och hår
brände sönder varenda
elektron

kommer drogerna
överleva?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 254 gånger
Publicerad 2015-05-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll