Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur låter dina fåglar? - haiku


Dalens fågelsång
är symfoniskt klar och ren
min mer atonal




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 722 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-16 16:27



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Mina fåglar kvittrar hopp om vår.

Eva
2009-03-13

  Cris
Ja hur låter mina fåglar?
det är ett himla kraxande..

fin haiku i alla fall
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP