Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det bara blev så

det bara blev så

natten hade fallit klart

och tiden hade

på något märkligt sätt

gömt sig

i den tickande texturen

 

vissa veck i det som sker

är som omöjligheter

i klart ljus

som eftertänksamheter

långt där bakom

det som fortsätter

 

det finns leenden

som nästan äter sig själva

när natten närmar sig

och det som lägger sig

i det som är i födelse

är det som slocknar




Fri vers av andrasidan
Läst 150 gånger
Publicerad 2015-05-15 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan