Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Natten

Dagens sorger natten glömmer
Det dagen blottar, natten gömmer
Natten döljer verkligheten med sin magi
Genom natten flyger burfågeln i sin fantasi
under natten är jag fri




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-05-16 01:19



Bookmark and Share


    glasa VIP
samlad och finstämd text
den ger mjuk läkande visdom
den låter mig få vara tacksam
för varje natt som jag får
2015-05-17

    GG
Natten kan öppna en helt annan värld, en värld med mindre bekymmer och mer poesi :) Mycket, mycket bra dikt!
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar