Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Andas i otakt


den där
längtan

när man
pendlar

mellan att
lyfta

och att falla


och man vet
att ett litet syremättat
andetag, från längtans-bäraren

skulle göra hela
skillnaden




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 237 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-05-16 12:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, ibland gör det
lilla den stora
skillnaden.
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Precis så kan det vara.
2015-05-17

  Lars Hedlin
Starka känslor blandas med livets kraft!
2015-05-17

  Hanna Mari Wallin
vemod och hopp förenas i dina ord här...

du skriver så vackert...ser alltid fram emot att läsa dina nya dikter

Kram
2015-05-17

    ej medlem längre
Fint, och ja ibland så kan det kännas så.
2015-05-16

    ej medlem längre
Andetag av längtan och vemod.
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell