Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skit in - skit ut


Våren är ett faktum och

 

Försommaren sniffar i hälarna
Visst, världen är nog vacker
Men jag har grön galla i gälarna
Och ångestattacker
Naturen lyser som en Jehovas-broschyr
Så överdrivet, fy fan, jag spyr!

Semestrar planeras, alla ska bort
Räknar dagar och veckor sniket
Mitt sjukintyg är fyra månader kort
Och jag får inte lämna riket
Får inte, vill inte, kan inte heller
Snart en i raden av döda, röda rebeller




Bunden vers (Rim) av Solitaire VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-16 18:46



Bookmark and Share


  Kim VIP
lyser som en Jehovas-broschyr… ja ibland kan det bli för mkt av allt… Men bror duktig övervakar samtidigt med sjukintyg. Stilrent!
2015-05-21

  ResenärGenomLivet VIP
Ajdå...allt är inte guld och gröna skogar...men jag vet, jag vet...
2015-05-18

  lodjuret/seglare VIP
Hög igenkännings faktor här.
(Avsiktlig särskrivning)
2015-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Solitaire
Solitaire VIP