Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flyttar mitt fokus lite åt sidan


de mest gripande av alla dramer

 

de mest gripande av alla dramer

är de om livet i allt som lever

 

det bara är så med kärleken

den får sin näring i oundvikligheten

 

en mäktig kör som brusar tydligt

i varats ystra hav

 

det gör ont att lämna det

som inte sakta ner

 

i de galna andetag som

föder barn som i sin tur

 

motstridighetens hav

avslöjar kontinuiteten

 

att blunda in i natten

är att inte höra tillhörigheten

 

så beskriver fortlöpandet

sin korta bana

 

sorligt och stort

soligt och isande kallt

 

ett förstoringsglas

som saktar ner betraktandet

 

något som jag lämnat kvar

när överträdelsen blommat ut

 

glöm mig inte mina små

jag finns här fortfarande




Fri vers av andrasidan
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-05-16 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan