Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intetvarande

I ditt mediokra mörker
faller stjärnorna en efter en,
du kan inget göra
bara se och konstatera,
att ljuset inte finns
och att ditt liv blir mörkare och mer diffust,
dina konturer suddas ut
och du upplöses i något slags intetvarande
där du svävar omkring utan mening
och utan mål, vetandes att det någonstans
finns ett slut du inte kan påverka...




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-17 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP