Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( c )


Har du tänkt på att.....

Under livets gång skriver
vi ibland på ett KONTRAKT
för en lägenhet eller annat

Vi får GARANTI när vi köper
en kapitalvara

Vi har UPPSÄGNINGSTID när
vi vill eller får sluta ett arbete

MEN

Vi kan aldrig få ett KONTRAKT för
själva livet, inte heller någon
GARANTI, och allra mins så har
vi någon UPPSÄGNINGSTID -

Över detta råder ingen mänsklig
hand….




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-05-17 11:27



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
"under livets gång" men innan vi föds hur är det då! Skriver vi under något då också och vad stod det där? Och kan man få det OMFÖRHANDLAT?
2015-05-19

  Ljusletaren
En del påstår att vi skriver kontrakt om livet innan vi går ned :-)
Fin bild och fina ord/ kram
2015-05-19

  soligajag_1 VIP
Du har så rätt i denna dikt.
Vi gör så gott vi kan på alla områden.
Tar en dag i sänder med Livet. .
2015-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det verkligen...en sann jämförelse...
2015-05-18

    ej medlem längre
Så sant så, livet ligger inte i vår hand att bestämma om.
2015-05-17

  Lars Hedlin
En bra och energirik text!
2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson