Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Klyv allt

citadeln valde
att kretsa runt smutsen
längs vaxade polerade sporer

så du sade
att jag skulle lämna mig själv
och flyta ihop
med svavlet
i lufttrumman

jag lydde
och gjorde
tvärtom




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-17 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll