Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Akustikskalle

det blöder så mycket
ljud ur mina öron
och jag har ingen aning
om hur jag ska
täppa igen dem

om sorlet kunde
buteljeras för gott
flipperstudsa nanosträng
tills det vore tillbörligt
för Böles ishall
eller en fältinspelning
gjord för satelliter
så de fick något mäktigt
att lyssna igenom
också

hur många evigheter
kommer att krävas
innan ilandet
ska kvävas?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-17 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll