Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Synkronisera mig med kaoset


Du ser rakt in i kryptexen

militärt bergrum
invävt i växelström
de silverpulserande rostiga väggarna
kopplade till tusen
med cyborgelektronik
och isande bråte

basrullar
du uppfattar
i glassplittret
från ditt öga

bzz bzz
*sprak*
”kom”
*sprak sprak*
”kom…”




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hans Jonsäll
Läst 386 gånger
Publicerad 2015-05-17 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans Jonsäll
Hans Jonsäll