Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leklust -haiku

 

Barnets vårkänsla

i skogsbrynets hemlighet

Ny upptäckarlust




Bunden vers (Haiku) av Agnes
Läst 563 gånger
Publicerad 2006-04-16 18:38



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Precis så skall en haikku skrivas! taktmässigt rätt och med de få berättande orden!
2006-04-16

    ej medlem längre
Varm känsla...lekar....oerhörd balans i orden..snyggt!
2006-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes