Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall 4 bort...

En liten tös ifrån Eken
bläddrar och snurrar med kortleken...
En kis går förbi:
-Ej spel för dam! Ami!
-Utan dam, saknas nå´t i leken!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-17 20:57



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, då kan man få
spader.
2015-05-18

  ULJO
Kanonbra
2015-05-18

  Lars Hedlin
GILLAS!
2015-05-18

    ej medlem längre
Trevlig! :)
2015-05-18

  lodjuret/seglare VIP
Jo, vill e kis ha e tös a bit
får en nog allt visa sån flit
att hålla balans o gå på
finna vägar att hjärtat nå
via en och annan invit

2015-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt