Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i svarta själar.

och i svarta själar
ska vi dansa
där som i sången

och jag har en dröm
om ett annat liv
som skulle vara
möjligt




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 167 gånger
Publicerad 2015-05-18 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre