Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver bara gråta lite

Oförskämda tårar
bränner bakom
slutna ögon

Jag blundar
för det verkliga

Hur tom jag blivit
av att älska dig






Fri vers av annalena VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-05-18 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen känslan, väl diktat!
2015-05-20

  Järnkatten
Träff i det smärtsamma. applåd!
2015-05-20

  Bengt VIP
Vacker!
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra skrivet.
2015-05-18

  Bo Lövhalka
Enkelt men sååå vackert!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP