Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här kommer natten

Ge mig den
stunden

Att låta natten
hela mig

Lindra min
ständiga
saknad av ljus

Släppa taget
om
otröstliga tankar

Vila mig i hopp och mjuka drömmar




Fri vers av annalena VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-18 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP